narwankdlz 0 Report post Posted May 4, 2011 Witam.! Zakupiłam karte AVetTV Hybrid Super 007 by podłączyć ją do komputera, lecz nie odbiera.! Wszystko zostało podłączone dobrze, a nie wiem czemu nie działa. Byłabym wdzięczna o wskazowki ;)Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
@WalDo 279 Report post Posted May 4, 2011 A jaki system? Nie Windows przypadkiem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zybex_pl 0 Report post Posted May 4, 2011 Darek "SlabyPingwin" molestował podobną kartę Quote Share this post Link to post Share on other sites
slabypingwin 105 Report post Posted May 4, 2011 Niestety nie mam pomyslnych wiadomosci Na stronie producenta nie ma sterowników dla linuksa !! Ale przeczytaj ten opis z anglojezycznego forum ubuntu ; http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=587056&page=4 Spróbuj uruchomic twoja karte tv wg tego opisu Darek "SlabyPingwin" molestowal podobna karte Tak rzeczywiscie karty tv to moja "specjalnosc" na linuksowych forach Quote Share this post Link to post Share on other sites