DEMON 14 Report post Posted June 12, 2011 Witam pisze tutaj gdyż nie chcę zaśmiecać taka drobnostką forum. Chcialbym wylaczyc to coś co zawiaduje moją siecią wi-fi.Ikonka sieci na górnym pasku to rozumiem NetworkManager. Szukam w uruchomionych usługach jakiegoś network-managera ale nic takowego nie mam. Może ktoś mi powie jak pod FC-15 nazywa sie network-manager w uslugach abym mógł go wyłaczyć,chciałbym skonfigurowac połaczenie recznie. lista usług http://goo.gl/lvTJf Quote Share this post Link to post Share on other sites
zybex_pl 0 Report post Posted June 12, 2011 service NetworkManager stop i stosownie chkconfig --level 12345 NetworkManager off o ile nic nie popląłtałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
DEMON 14 Report post Posted June 13, 2011 service NetworkManager stop i stosownie chkconfig --level 12345 NetworkManager off o ile nic nie popląłtałem Działa dzięki:) tylko dlaczego tej usługi nie ma nigdzie widocznej hmmm Quote Share this post Link to post Share on other sites