pasta93 0 Report post Posted July 5, 2011 Witam. Mam taki problem i pilnie potrzebuję pomocy . Gdyż mam dekoder TV z Livebox i dzwoniłem do konsultanta Tp wszystko gra tylko cos mi blokuje połączenie z internetem, w sesie (niby antivirus) bezprzewodowo i sie niekiedy rozłącza. Miałem zainstalowanego Avasta lecz konsultant powiedział,zebym go sobie darował polecił mi AVG włączyłem instalkę i wyskoczył mi error ponieważ mam niby zainstalowany COMODO ANTIVIRUS gdyż, ja go wcale nie mam zainstalowanego. Nigdzie go nie ma w programach i nic z tych rzeczy. Proszę o pomoc jak to coś mogę usunąc być może są gdzieś jakieś pliki w systemie i byłbym wdzieczny za pomoc. Możliwe,że to mi blokuje połączenie i czasem się rozłącza z Livebox. Z Góry Dziękuję Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
thof 104 Report post Posted July 5, 2011 Pomyliłeś fora internetowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alkuzad 5 Report post Posted July 5, 2011 Dodatkowo - http://rtfm.killfile.pl/#pilne Od "pilnosci" masz konsultanta za ktorego uslugi zaplaciles w formie liveboxa/windowsa etc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
slabypingwin 105 Report post Posted July 6, 2011 Kolego pasta93 ; używaj LINUKSA a nie windows a nie będziesz się przejmować jaki antywirus jest lepszy lub gorszy . Na liniksie nie będziesz potrzebował antywira !! Quote Share this post Link to post Share on other sites