netzu Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Witam mam problem z zalogowaniem sie an swoje konto, wpisuje usera i haslo a nastepnie system jakby sie laduje a po chwili znow wywala mnie do okna logowania . Nie wiem co mu sie stalo nic takiego nie instalowalem a moj katalog domowy nie wiadomoa czemu stal sie nagle dostepny dla wszystkich. Zgory dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#webboy Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Witam! Używałeś wcześniej tematów logowania?? Czasem one wywołują problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netzu Napisano Kwiecień 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Witam No nawet nie wiem co to (_wogole_ → w ogóle) ORT jest wiec pewno tego nie uzywalem, mam linuksa od 2 tygodni i raczej moje uzytkowanie tego systemu wyglada jak bieganie w zamknietym i cimenym pokoju z zawiazanymi oczami, i badz tu madry i nie wyrznij w sciane. Ale do windowsa to ja nie wroce:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#webboy Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 To pewnie nie używałeś Tak w nawiasie to chodziło mi o coś takiego- link. Ja po zmianie okna logowania z podstawowego na takie typu "super wypas" nie mogłem wejść w ogóle na graficzny interfejs. Mi na razie skończyły się pomysły. PS: Sam mam linuksa od 3 miesięcy i do Windowsa nie zamierzam wracać (choć mam na dysku- ze względu na rodzeństwo) więc trzymaj się (niech moc będzie z tobą itp. ). Chociaż jest więcej problemów to jednak naprawdę można się dużo nauczyć (tu podziękowania dla wszystkich forumnowiczów i całego serwisu fedora.pl:). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 a jako root się logujesz?? I whodzą x-y?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netzu Napisano Kwiecień 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Tak na pozostale konta moge wchodzic bez problemu w tym na roota Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Jakie masz prawa ustawione dla katalogu tego usera. Koniecznie musisz mieć ustawione prawo wykonania dla /home i dla /home/uzytkownik. czyli chmod o+x /home i chmod o+x /home/uzytkownik. I tak do tego dojdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi