Skocz do zawartości

Probelm Z Logowaniem

netzu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z zalogowaniem sie an swoje konto, wpisuje usera i haslo a nastepnie system jakby sie laduje a po chwili znow wywala mnie do okna logowania . Nie wiem co mu sie stalo nic takiego nie instalowalem a moj katalog domowy nie wiadomoa czemu stal sie nagle dostepny dla wszystkich.

Zgory dziękuje za pomoc

Pozdrawiam lamo.gif

Witam

No nawet nie wiem co to (_wogole_ → w ogóle) ORT jest wiec pewno tego nie uzywalem, mam linuksa od 2 tygodni i raczej moje uzytkowanie tego systemu wyglada jak bieganie w zamknietym i cimenym pokoju z zawiazanymi oczami, i badz tu madry i nie wyrznij w sciane. smile.gif Ale do windowsa to ja nie wroce:)

Pozdrawiam

To pewnie nie używałeś smile.gif Tak w nawiasie to chodziło mi o coś takiego- link. Ja po zmianie okna logowania z podstawowego na takie typu "super wypas" nie mogłem wejść w ogóle na graficzny interfejs. Mi na razie skończyły się pomysły.

PS: Sam mam linuksa od 3 miesięcy i do Windowsa nie zamierzam wracać (choć mam na dysku- ze względu na rodzeństwo) więc trzymaj się (niech moc będzie z tobą itp. smile.gif ). Chociaż jest więcej problemów to jednak naprawdę można się dużo nauczyć (tu podziękowania dla wszystkich forumnowiczów i całego serwisu fedora.pl:).

Pzdr