PZSmok Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Najmniej postów jest w dziale Bezpieczeństwo - cóż to chyba nawyk z Widows... albo tak dobrze wszystko działa od instalacji Ale zaskoczyło mnie ze tak mało jest w Gry- byc moze dlatego ze ludziska całey czas się meczą z instalacją, sprzętem lub multimediami pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 IMHO Linuksowcy mogą być bardziej inteligentni i nie grają w gierki(joke )Albo instalowanie gierek jest tak proste, że nie ma z nimi problemów . To, że jest mało postów w dziale "Bezpieczeństwo" świadczy o bezpieczeństwie Linuksa IMHO nie tylko Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Bezpiecznie jest wiec nei ma co pisać ... a gry co m ożna pisać w grach =] Jak ktoś ma problem/pytanie to pisze, ja tam mam tylko małe gierki i bzflag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Bezpiecznie jest wiec nei ma co pisać ... Nie przesadzajcie zawsze coś można poprawić w bezpieczeństwie , byle systemu nie zamulić. A jak korzystasz z normalnych repo nic za bardzo samemu nie kompilujesz to bezpieczeństwo samo się zrobi .Najsłabszym ogniwem i tak jest człowiek lub najmocniejszym zależy z której strony patrząc . Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi