massakra Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 W czerwcu mam poprawke z programowania i musze napisac program w C#. Korzystamy z visual studio 2003. Udalo sie komus uruchomic to w linuksie (wine czy cos)? Wiem ze jest mono ale boje sie roznic w stosunku do VS (raczej za dobrym programista nie jestem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Nie uruchamialem nigdy VS w wine, mozna probowac, z tym ze srednio to widze. W ostatecznosci jesli masz wystarczajacy sprzet i tylko system widnows zainstalowany mozesz uzyc Vmware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Ja próbowałem VS 2005 EE, i wymagane przez niego zależności (Framework 2.0, a ten z kolei IE.... itd) mnie trochę zniechęciły. Nie wiem, czy się ostatecznie da, ale przypuszczam, że dużo mniej roboty to jednak postawić sobie Windowsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massakra Napisano Kwiecień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Skonczylo sie na vmware + win2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Skonczylo sie na vmware + win2000. Jak z wydajnością? Da się działać w miarę sprawnie? Dosyć mnie ten temat interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Jak z wydajnością? Da się działać w miarę sprawnie? Dosyć mnie ten temat interesuje. Jak masz wystarczajaco duzo RAM i nie najwolniejszy procesor to chodzi bardzo dobrze. Do tego jeszcze wystarczy VS w wersji 6, nie sadze, abys potrzebowal wszystkich nowinek. W tym wypadku jak nie trudno sie domyslic dziala jeszcze lepiej. Jedyne z czym mialem problem to z akceleracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi