Lukasz1983 Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Witam. Mam Fedore 4 i mam dość duży problem z konfiguracją możliwości zalogowania się na pocztę przez www. Problem polega na tym, że kiedy wpisze login i hasło i klikne zaloguj pojawia mi się następujący komunikat: BŁĄD: ERROR: Connection dropped by IMAP server. Query: CAPABILITY i nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić Może ma ktoś jakiś pomysł, co może być nie tak? Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 chce ogladac Twoje logi logi logi. maillog plz. pozatym to jak widzisz wina imap'a. jakiego uzywasz? jaki serwer webmail? squirrelmail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz1983 Napisano Kwiecień 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 No tyle, to się zdążyłem zorientować, ze to wina IMAP'a:) Serwer squirrelmail, a imap to dovecot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 no to jeszcze pokaz co masz w logach. akurat tego imapa nie uzywalem. mam courier imap. tzn jest tu pewnie problem z autoryzacja. jak autoryzujesz userow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
botul Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Musisz pokazać fragment mailloga. A na tę chwilę zerknij na: link1 link2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz1983 Napisano Kwiecień 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 kopia pliku maillog znajduje sie tu : maillog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi