feodora Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 Opis z faq poświęcony FC4 dotyczący jawy nie działa prosze podać aktualny błagam bo java mi potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 tu się nie zgodzę, bo ja właśnie w ten sposób jave instalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Kwiecień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 tu się nie zgodzę, bo ja właśnie w ten sposób jave instalowałem no ponurek to bie się normalnie zainstalowała mi a mi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 no to napisz co jest nie tak, czy występują błędy w fazie instalacji, czy po prostu po instalacji nie widać javy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
du-gy Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 ja instalujac jave kozystalem z tego opisu wszystko bylo OK zarówno w FC4 i jak i 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 http://www.fedorafaq.org/#java bardziej aktualne linki są aktualne w porównaniu z pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi