Tuudi Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Mam dość dziwny problem. Zassałem sobie Freepascala, uruchomilem instalację, wszystko spoko tylko nie wiem gdzie system zainstalował program? Na koncu coś pisało usr/local . Szukałem tego, ale nic to nie dało :\ Macie jakos wskazówki jak rozwiazac problem? Przepraszam za moje lamerstwo, ale dopiero co startuje z FC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 rpm -qa | grep nazwa A jak go ze źródeł pakowałeś “make” to nie wiem jak go znaleźć , podane sposoby pokazują jedynie pakiety instalowane z binarek *.rpm Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 man rpm >>TiP<< Uruchomilem instalację, wszystko spoko tylko nie wiem gdzie system zainstalował program? rpm -ql [nazwa pakietu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi