matombo Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Witam wszystkich. Moj problem (a raczej nie problem) moze wydawac sie nieistotny. Gdzie i co mam przestawic zeby podczas zamykania systemu byly na ekranie wyswietlane informacje o postepie zamykania systemu, poszczegolnych uslug/demonow i statusie zamykania. No wiecie.... te wszystkie OK (lub nie OK). Co dziwne, czasem ta informacja jest na ekranie a czasem nie. Ale w wiekszosci przypadkow mam czarny ekran. Na jednym z komputerow to trzeba sluchac kiedy wiatraki sie zatrzymuja bo nie wiadomo czy sie juz wylaczyl czy nie. A bardzo mnie to interesuje i po prostu lubie patrzec jak sie system zamyka. AA takie male zboczenie mam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Podczas zamykania wcisnij dowolny klawisz... Na stale to nie wiem gdzie trzeba zmienic nigdy nad tym sie nie zastanawialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi