R_Przemek Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Czy jest jakiś linuxowy odpowiednik flasha MX ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Nie ma takiego studia jak MX. Z open source'owych narzędzi to z tego co wiem to jest tylko player Gnash. Update: Flash 8 na Linuksie via WINE Update2: Wikipedia mówi, że Macromedia zapowiedziała natwyną wersje Flash studio w wersji 8.5 Update3: Właśnie mi się przypomniało, że kiedyś czytałem artykuł o osadzaniu i tworzeniu swf w aplikacji napisanej w cpp przy pomocy tej biblioteki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Podstawowe narzedzie do produkcji swf-ow to MTASC. Jest to kompilator zrodelek ActionScripta. Plotka glosi, ze jest znacznie szybszy od oryginalnego. Wokol MTASC wyroslo sporo roznych narzedzi, o ktorych mozna przeczytac na http://osflash.org/. Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi