feodora Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Jak myślicie co jest naprawde z Tróójkątem Bermódzkim tyle ludzi zagineło to tajemnicze miejsce tyle ludzi zaginełłlo co to jest????????????????????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Słyszałem że w tym miejscu kiedyś walnął jakiś większy meteoryt czy coś w tym stylu i jest tam teraz pełno żelaza, które zaburza pole magnetyczne przez co nie działają różne kompasy i inne takie (straci taki jeden z drugim orientację, walnie w jakąś skałę i, jak to mówią, pozamiatane). PS. Dłuższego zdania nie udało mi się napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Ja myślałem, że ten najwiekszy to wpadł gdzieś tam bliżej Meksyku i wykończył dinozaury. Ale to mógł być inny. Trójkąt Bermudzki (taka jest pisownia:) ) tak średnio mnie ciekawi. Ostatnio złapałem misje z rokiem 2012, trochę sobie poczytałem na ten temat, znalazłem nawet stronki jakiś psycholi, którzy odczytywali z hebrajskiej biblii przepowiednie (kod biblii hehe). Ciekawa jest też sprawa Wielkiej Piramidy (Cheopsa - jak się okazuje niesłusznie nazwano ja imieniem tego faraona). I długo by jeszcze wymieniać A jak przyjdzie co do czego to i tak zwalają na komunistów, PO, masonerię albo zły układ gwiazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Kwiecień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Po patrzcie na to z innego punktu widzenia tam może znajdować się przekręcone pole magnetyczne kture przenosi ludzi w czasie tyle ludzi zaginełłlo bez wieści według mnie klucz w zrozumieniu trójkąta Bermudzkiego leży w poznaniu lepszym Fizyki i zrozumieniu Ogólnej teori Względności i M-teori.Co wy otym myślicie poatrzcie na to z fizycznego punktu widzenia ile fizyków nad tym myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Hmm.. Pamiętam w pewnej emisji programu "Nie do wiary" było właśnie o trójkącie bermudzkim. Pamiętam tyle, że statki znikały w tym tajemniczym miejscy. Więcej nie pamiętam, bo to juz było dosyć dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 To sytuację wyjaśnić powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Kwiecień 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Co powinno wyjaśnić?????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Kwiecień 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Link... jaki link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Pod "To" Dev podał Ci link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Fakt - przepraszam za maskowanie linków. Na myśli miałem to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trójkąt_Bermu...dzki_(Atlantyk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makary Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 Witam No cóż padają takie zdania że tam jest "przekręcone pole magnetyczne" (cokolwiek by to nie było) za niedługo stwierdzicie że jest tam coś na kształt radiostacji międzygalaktycznej połączonej z lotniskiem obcych którzy przylatują na ziemie po nasze statki i samoloty :-). Kiedyś się zagłębiałem w tą tematykę i dotarłem do książki "tajemnica trójkąta bermudzkiego" (czy jakoś tak) jest to ni mniej ni więcej jak zestawienie wszystkich raportów straży przybrzeżnej zapisy wszystkich rozmów które były prowadzone drogą radiową z statkami i samolotami przed zaginięciem i tak naprawdę na nic niezwykłego nie wskazują. Polecam lekturę Pozdrawiam Makary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 Witam No cóż padają takie zdania że tam jest "przekręcone pole magnetyczne" (cokolwiek by to nie było) za niedługo stwierdzicie że jest tam coś na kształt radiostacji międzygalaktycznej połączonej z lotniskiem obcych którzy przylatują na ziemie po nasze statki i samoloty :-). A skąd wiesz wielu naukowców wciąż nie wiedzą co z Trójkątem Bermudzkim i to jest ważny argument.Trzeba tam wysłać grupe Fizyków i niech to zbadają! Można by tak zrobić budować urządzenia do pola magnetycznego i je tam wysłać z Fizykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 Bosh... A tobie się jeszcze nie znudziło? Zauważ wreszcie człowieku, że nasza cierpliwość już się dawno wyczerpałą! Nawet śmianie się z Ciebie już mi się przejadło... A poza tym, mógłbyś WRESZCIE NAUCZYĆ SI PISAĆ GRAMATYCZNIE!! Apel do modów: mv /home/feodora /dev/ban - nie ma na co czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 co w tym temacie ci nie pasuje nie dam rady się nauczyć pisać gramatycznie niewykonywalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi