Skocz do zawartości

Co Jest Z Ttrójkątem Bermudzkim?

feodora

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Słyszałem że w tym miejscu kiedyś walnął jakiś większy meteoryt czy coś w tym stylu i jest tam teraz pełno żelaza, które zaburza pole magnetyczne przez co nie działają różne kompasy i inne takie (straci taki jeden z drugim orientację, walnie w jakąś skałę i, jak to mówią, pozamiatane).

PS. Dłuższego zdania nie udało mi się napisać. tongue.gif

Ja myślałem, że ten najwiekszy to wpadł gdzieś tam bliżej Meksyku i wykończył dinozaury. Ale to mógł być inny.

Trójkąt Bermudzki (taka jest pisownia:) ) tak średnio mnie ciekawi. Ostatnio złapałem misje z rokiem 2012, trochę sobie poczytałem na ten temat, znalazłem nawet stronki jakiś psycholi, którzy odczytywali z hebrajskiej biblii przepowiednie (kod biblii hehe).

Ciekawa jest też sprawa Wielkiej Piramidy (Cheopsa - jak się okazuje niesłusznie nazwano ja imieniem tego faraona).

I długo by jeszcze wymieniać tongue.gif

A jak przyjdzie co do czego to i tak zwalają na komunistów, PO, masonerię albo zły układ gwiazd...

Po patrzcie na to z innego punktu widzenia tam może znajdować się przekręcone pole magnetyczne kture przenosi ludzi w czasie tyle ludzi zaginełłlo bez wieści według mnie klucz w zrozumieniu trójkąta Bermudzkiego leży w poznaniu lepszym Fizyki i zrozumieniu Ogólnej teori Względności i M-teori.Co wy otym myślicie poatrzcie na to z fizycznego punktu widzenia

ile fizyków nad tym myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...

Witam

No cóż padają takie zdania że tam jest "przekręcone pole magnetyczne" (cokolwiek by to nie było) za niedługo stwierdzicie że jest tam coś na kształt radiostacji międzygalaktycznej połączonej z lotniskiem obcych którzy przylatują na ziemie po nasze statki i samoloty :-). Kiedyś się zagłębiałem w tą tematykę i dotarłem do książki "tajemnica trójkąta bermudzkiego" (czy jakoś tak) jest to ni mniej ni więcej jak zestawienie wszystkich raportów straży przybrzeżnej zapisy wszystkich rozmów które były prowadzone drogą radiową z statkami i samolotami przed zaginięciem i tak naprawdę na nic niezwykłego nie wskazują.

Polecam lekturę

Pozdrawiam Makary

Witam

No cóż padają takie zdania że tam jest "przekręcone pole magnetyczne" (cokolwiek by to nie było) za niedługo stwierdzicie że jest tam coś na kształt radiostacji międzygalaktycznej połączonej z lotniskiem obcych którzy przylatują na ziemie po  nasze statki i samoloty :-).

A skąd wiesz wielu naukowców wciąż nie wiedzą co z Trójkątem Bermudzkim i to jest ważny argument.Trzeba tam wysłać grupe Fizyków i niech to zbadają!

Można by tak zrobić budować urządzenia do pola magnetycznego i je tam wysłać z Fizykami

Bosh... A tobie się jeszcze nie znudziło? Zauważ wreszcie człowieku, że nasza cierpliwość już się dawno wyczerpałą! Nawet śmianie się z Ciebie już mi się przejadło...

A poza tym, mógłbyś WRESZCIE NAUCZYĆ SI PISAĆ GRAMATYCZNIE!!

Apel do modów: mv /home/feodora /dev/ban - nie ma na co czekać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...