Skocz do zawartości

Co Jest Z Ttrójkątem Bermudzkim?

feodora

Rekomendowane odpowiedzi

Stary... Ja mam dysortografię i jakoś nauczyłem się pisać zgodnie z zasadami ortograficznymi (a przynajmniej się staram). Jeżeli mi mod zaznaczy błąd w poście, to poprawiam go natychmiast, więc nie mów mi, że coś jest niewykonalne. Jak mawiała moja trenerka na Jeet-Kune-Do (sztuka walki): "nie ma 'nie mogę'! Jest tylko 'nie chcę'...".

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

to nie jest ściema tam naprawde nikt nie co tam jest może jest tam dziura w czasoprzestrzeni i

statki i samoloty są przenoszone w inne miejsce we Wszechświecie.Trzeba się o tym przekonać,ktoś

tam musi polecieć z misją zbadania i wrucą z raportu.Trzeba wysłać tam naukowców z CERN-u.

to nie jest ściema tam naprawde nikt nie co tam jest może jest tam dziura w czasoprzestrzeni i

statki i samoloty są przenoszone w inne miejsce we Wszechświecie.Trzeba się o tym przekonać,ktoś

tam musi polecieć z misją zbadania i wrucą z raportu.Trzeba wysłać tam naukowców z CERN-u.

A może Ty polecisz tam na ochotnika?...

to nie jest ściema tam naprawde nikt nie co tam jest  może jest tam dziura w czasoprzestrzeni i

statki i samoloty są przenoszone w inne miejsce we Wszechświecie.

buahaha laugh.gif czlowieku co Ty piszesz, jaka dziura w czasoprzestrzeni, jakie "przekręcone pole elektromagnetyczne"? tongue.gif

lepiej zacznij czytac podreczniki do fizyki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...