Coppertop Napisano Maj 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 Stary... Ja mam dysortografię i jakoś nauczyłem się pisać zgodnie z zasadami ortograficznymi (a przynajmniej się staram). Jeżeli mi mod zaznaczy błąd w poście, to poprawiam go natychmiast, więc nie mów mi, że coś jest niewykonalne. Jak mawiała moja trenerka na Jeet-Kune-Do (sztuka walki): "nie ma 'nie mogę'! Jest tylko 'nie chcę'...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 Odeszliśmy od tematu co jest z tym Trójkątem Bermódzkim????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 (edytowane) tu byl post ale go przenioslem do innego tematu gdzie lepiej pasowal.... a trojkat bermudzki mam w du... nosie -jedna wielka sciema!! Edytowane Maj 7, 2006 przez da_niel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2006 to nie jest ściema tam naprawde nikt nie co tam jest może jest tam dziura w czasoprzestrzeni i statki i samoloty są przenoszone w inne miejsce we Wszechświecie.Trzeba się o tym przekonać,ktoś tam musi polecieć z misją zbadania i wrucą z raportu.Trzeba wysłać tam naukowców z CERN-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Maj 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2006 to nie jest ściema tam naprawde nikt nie co tam jest może jest tam dziura w czasoprzestrzeni i statki i samoloty są przenoszone w inne miejsce we Wszechświecie.Trzeba się o tym przekonać,ktoś tam musi polecieć z misją zbadania i wrucą z raportu.Trzeba wysłać tam naukowców z CERN-u. A może Ty polecisz tam na ochotnika?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2006 A może zrobimy tak jak było mówione? Skoro już nie będziemy gościa banować to może go wreszcie zaczniemy olewać (i przestaniemy karmić trola... )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2006 A może Ty polecisz tam na ochotnika?... chętnie polece dajcie kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 A nie boisz się o siebie ?? że znikniesz gdzieś we wszechświecie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 Wtedy stracimy jednego obywatela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 Ech to będzie strata dla świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 No cóż. Trzeba będzie się jakoś z tym pogodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 A przynajmniej byłby spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 jak chcesz spokoj to jedz na wies. chcesz /_\ bermudzki to idz do pinky && brain z ACME labz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 to nie jest ściema tam naprawde nikt nie co tam jest może jest tam dziura w czasoprzestrzeni i statki i samoloty są przenoszone w inne miejsce we Wszechświecie. buahaha czlowieku co Ty piszesz, jaka dziura w czasoprzestrzeni, jakie "przekręcone pole elektromagnetyczne"? lepiej zacznij czytac podreczniki do fizyki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 W końcu znalazł się jakiś pożądny fizyk i znawca fizyki na tym forum. I obalił teorię uży-szkodnika feodora Heh, Dzięki za poprawienie mnie Uosiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi