etz257 Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Witam gdy wchodze do Środowsiko->Administracja->Sieć->konfiguracja xDSL i chce coś pozmieniać to wyskauje mi coś takiego : Component: system-config-network Version: 1.3.30 Summary: TBee4e0c78 dslconfig.py:129:dehydrate:ValueError: invalid literal for int(): None Traceback (most recent call last): File "/usr/share/system-config-network/netconfpkg/gui/deviceconfig.py", line 73, in on_notebook_switch_page self.dehydrate() File "/usr/share/system-config-network/netconfpkg/gui/dslconfig.py", line 129, in dehydrate dialup.HangupTimeout = int(self.xml.get_widget("idleTimeSB").\ ValueError: invalid literal for int(): None Local variables in innermost frame: self: <netconfpkg.gui.dslconfig.dslConfigDialog instance at 0xb79707ac> dialup: Dialup.ProviderName= Dialup.DefRoute=true Dialup.Persist=false Dialup.SyncPPP=false Dialup.Password=xxxxxxxxx Dialup.ServiceName= [email protected] Dialup.DialMode=auto Dialup.AcName= Tam gdzie sa xxx są hasło i login których nie bedę podawał. Okienko w którym to wyskakuje nazywa się Exception Occurred i mam możliwości: Zamknij, Debug, Save to file Czy to moze mieć z wiązek z tym że nie moge udostepnić internetu na innego kompa? Bo w FC4 śmigało mi pieknie. Co z tym fanten zrobić? Dodam jeszcze ze komp któremu udostępniam net pinguje z moim kompem i ma wyjście na swiat tzn jak wpisze ping 194.204.152.34 to 0% straty a tlen nie działa i stronki się nie ładują, i nie wiem czemu jeszcze mój FC5 nie jest widoczny w otoczeniu sieciowym, chociaż Sambe skonfigurowałem tak jak do tej pory to robiłem na poprzednich RH i FC. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi