proktor Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 potrzebuje tego pakietu(kernel-sources dla kernel 2.6.14-1.1656_FC4) lecz nigdzie nie moge go znaleść. z góry dzięki za pomoc pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 potrzebuje tego pakietu(kernel-sources dla kernel 2.6.14-1.1656_FC4) lecz nigdzie nie moge go znaleść. Należy samemu zbudować ze źródeł http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=9862&hl= Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proktor Napisano Kwiecień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 A skąd ORT mam (_wziąść_ → wziąć) ORT źródła :/ Czytałem cały temat, przeglądałem linki i co!! zaczyna mnie trafiać x( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 A skąd ORT mam (_wziąść_ → wziąć) ORT źródła :/ Czytałem cały temat, przeglądałem linki i co!! zaczyna mnie trafiać x( Nie obraź się ale KRZYCZYSZ , a jak dokładniej przeczytasz to ja osobiście podawałem link fakt do FC5 ale to jeżeli byś pomyślał a nie czekał na gotowe rozwiązanie to pewnie byś znalazł do FC4 . Są święta i zastanów się co piszesz mnie to zdziwiło twoje wypowiedzi . Więc proszę bardzo http://rpm.pbone.net/index.php3 http://rpm.pbone.net/index.php3?stat=26&di...656_FC4.src.rpm Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proktor Napisano Kwiecień 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 Wydaje mi się, że krzycząc używamy dużych liter. Wykrzyknik zastosowałem aby podkreślić siłe wypowiedzi(teraz ty się domyślaj)... Wiem że są święta i przepraszam, że zawracam wam głowe, ale zaczynam już warjować z tymi sterownikami(eagle-usb) No dobra ściągam tą dużą paczke(38mb) ale czy tam będzie ten nagłówek(kernel-sources)? A zresztą będzie czy nie będzie, daje wam spokój ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 . Wiem że są święta i przepraszam, że zawracam wam głowe, ale zaczynam już warjować z tymi sterownikami(eagle-usb) No dobra ściągam tą dużą paczke(38mb) ale czy tam będzie ten nagłówek(kernel-sources)? Nie Robisz błąd , pewnie naczytałeś się poradników z Mandrivy że są potrzebne sources , w Fedorze można zainstalować kernel-devel ( nagłówki) do odpowiedniej wersji kernela , ( zazwyczaj wystarcza i nie jest potrzebne budowa sources ) Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proktor Napisano Kwiecień 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 Zainstalowałem już kernel-devel... Nie zajmuje się takimi shitami jak Mandriva :] Dobra biore sie ostro za to, jeszcze dzis napisze z Fedory ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi