tomis Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Witam. Czy znajdzie się jakiś cwaniak który to: http://mxhaard.free.fr/download.html będzie potrafił odpalić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiws Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 dlaczego zaraz cwaniak - czy nie umiesz inaczej określać???? ja mam kamerę internetową i też te sterowniki do kamerki instalowałem na FC 4 i386, działają bezbłędnie, na FC 5 i386 lub 64 nie instalowałem, za chwilę się postaram zainstalować, o efektach za chwilę napiszę. jestem już po kompilacji sterownika spca5xx do kamery internetowej oto wyniki na FC 5 i386: 1.sterowniki różnej daty nie działają 2.trzeba zainstalować devele do wszystkich SDL,ttf,gfx,sound,mixer,image. 3.zainstalować openh323 z FC 4 i386, na FC 5 nie znalazłem. 4.zainstalować CamStream jest na FC 5. 5.dopiero kompilować sterowniki kamery przez : make i make install. podczas uruchamiania sterownika kamery - spca5xx - następuje całkowity reset kompa, sterownik jest ładowany do pamięci, to na tyle po dodzinie wojaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, po prostu było to określenie żartobliwe, a nie aby komuś dogryźć, po prostu już któryś dzień z tym się męczę i bez efektów. Serdeczne dzięki za odpowiedź Postram się to zrobić wg twoich wskażówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiws Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 podejrzewam, iż problem jest związany z nowym Xorg, ster kamery,Xawtv i inne nie chcą pracować. zainstalowałem FC4 i wszystko działa bezbłędnie łącznie z instalacją serów do kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi