Daniello Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Nie mogę wgrać sterownika do mojej karty dźwiękowej. Mój model to VIA Pc-Audio AC'97. Sciągnąłem sterownik i przy instalacji wywala, że nie znalazł karty VIA. Nie wiem moze coś źle robię. Sterownik ściągałem z tej strony: http://www.partner.optimus.pl/sterowniki/S..._dzwiekowe/#VIA Dźwięku nie mam nadal. Natomiast pod Linuksem nie ma problemów ze sterownikami do kart dźwiękowych, bo od razu są. Nie wiem o co chodzi. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Sprawdź kolego czy masz w BIOSIE włączoną kartę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 No raczej tak. Mam włączone skoro pod Fedorką mam dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Skoro masz grafe na płycie, to może lepiej instalować cały pakiet ze strony producenta ze sterami do tej płyty? Dla VIA był kiedyś taki pack via4in1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 na stronach producenta plyty powinien byc taki pakiet o ktorym mowi lszk a jak nie tam to powinien byc na plytce CD dolaczonej do MTB ale lepiej sciagnac najnowsze ze stony producenta, nie chipsetu a plyty glownej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Dzięki lszk. Zrobiłem tak jak mówiłeś. Dźwięk chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi