nehru Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 Mam problem, po przygotowaniu miejsca na fedore za pomoca partition magica deaktywowalem partycje windowsa , teraz po zainstalowaniu (_linuxa_ → Linuksa) ORT, przy wyborze w grubie bootowania windowsa pojawiaja sie bledy: xmnt2002 not found skipping autocheck autochk not found skipping autocheck czy da sie z tym cos zrobic? czy jest jakis sposob zeby aktywowac te partycje jezeli tak to w jaki sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 Mam problem, po przygotowaniu miejsca na fedore za pomoca partition magica deaktywowalem partycje windowsa , deaktywowalem partycje windowsa -nie rozumiem co zrobiłeś używam PQmagic7 (8) na dyskietkach i nigdy takiej opcji nie widziałem , a wracając do tematu to jeszcze raz uruchom PQ z dyskietek =============================== Windows musi zawsze mieć partycję aktywną czy da sie z tym cos zrobic? czy jest jakis sposob zeby aktywowac te partycje jezeli tak to w jaki sposob? a może chodzi ci o to o partycje aktywne / nie aktywne to to bajka to jeszcze raz uruchom PQ z dyskietek i aktywuj Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Pod Linuksem: fdisk /dev/hda Wpisujesz literę a. Numer partycji. I potwierdzasz poleceniem write. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi