edas Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Czy znacie jakiś darmowy panel do zarządzaniem apacha+mysql przez www(coś jak cpanel)? próbowałem zpanel ale jakieś dziwadła ze sql'em mi wychodziły(dziwne bazy i uprawnienia). ważne dla mnie jest to by ten panel nie był "inwazyjny" tzn np. jak próbowałem instalować demko cpanel to poinstalował on masę rzeczy(czyli jak mi się wydaje zainstalował własne zamiast skorzystać z już zainstalowanych) a i tak po restarcie nic nie dało się zrobić . A może wiecie czy jest demko direct admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 www.webmin.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Kwiecień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 a czy to się "dostosowuje" do tego co jest w systemie czy własne bajery instaluje? i ile zajmuje po instalacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 nie wiele zajmuje. tzn jesli nie masz czegos zainstalowanego to poprostu bedzie to niedostepne i nie bedziesz mogl tego skonfigurowac. jesli chcesz to pewnie rzeczy mozna nawet przez webmina zainstalowac. polecam opcje ssl uruchomic + dostep tylko z kompa na ktorym jest serv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Kwiecień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 a wiesz czy to na fedorze dobrze działa? bo na stronce w liście obsługiwanych systemów nie znalazłem fedory, co najwyżej red hat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 no nie kompromituj sie. jesli nie bedziesz szukal binarki lub (_rpm'a_ → RPM-a) ORT i sobie sam to skompilujesz i nie wywali zadnych bledow to czemu nie ma dzialac? fedora ~ redhat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Kwiecień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 jest tylko rpm i archiwum ale to się też instaluje za pomocą skryptu który tam jest wiec nic się nie kompiluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 http://webmin.com/cgi-bin/redirect.cgi/ins...in-1.270.tar.gz i juz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 dobra już zainstalowałem i działa ale mam pewien problem o kŧórym napisze w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi