XAL Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 FC mi się zacięła kiedy robiłem coś z tym prelinkiem żeby móc epsxe odpalić (kiedy odpalam grę i wtyczki już się uruchomią pojawia sie komunikat o naruszeniu ochrony pamięci...), no to zresetowałem ją. Uruchamiam ponownie i zdaje się w momencie kiedy pojawia się "uruchamianie udev" to zaraz po tym pojawia się dosyć sporo zdaje się, że podobnych do siebie komunikatów i na końcu odliczanie: "Continuing in 120 seconds." I co teraz? ha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Dalej masz problem z odpaleniem tego epsxe'a ?? Zainstaluj go według artykułu z sieci. Choćby na NewbieLinux. Ja go mam zainstalowanego na FC5 i mi działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 /home/waldi/P4140123.JPG Nie wiem czy zdjęcie się wkleiło, ale pewnie tak to wyglądało. Ja po prostu zrestartowałem sysytem, ale zrobiło mi się to dwa razy. Nie weszło, zrobiłem fotkę tego co pokazuje ekran w czasie tego co opisuje XAL (zrzutu ekranu z wiadomych względów nie szło zrobić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XAL Napisano Kwiecień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 zdjęcie się nie wkleiło. no resetuję system jak mi się to pojawia, ale nadal jest. tak, dalej mam z nim problem.... po co mi ten opis? tam przecież nie ma nic mądrego napisanego praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 (edytowane) Powiedzcie jak się wstawia zdjęcia. Może jakby Gajownik zobaczył co sie wyswietla, to pomoże. Przeciez wie wszystko. To Chuck Norris wie wszystko. Dawid Gajownik to tylko jego pseudonim. Bardzo przepraszam Dawida, NMSP. ;-) Edytowane Kwiecień 23, 2006 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 www.imageshack.us uploadujesz fotke kopiujesz direct link to imge i dajesz [img=link do obrazka] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XAL Napisano Kwiecień 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 Okie chłopaki, FC5 działa znów;] Odpaliłem linux rescue i na koniec pojawił się komunikat, iż /devhda7 (boot) był "nieczysto odmontowany" Pewnie temu, że zacięła mi się Fedora, a ja ją zresetowałem. Zresetowałem komputer i jeszcze raz odpaliłem linux rescue i zamiast komunikatu standardowo pojawiło mi się "jeśli chcesz zeby folder / był taki sam jak w twoim systemie wpisz....". To ja na odmontowanym fs wpisałem fsck i nie wykrył nawet błędów. No i wio i piszę teraz wam ten wywód Thx EDIT No i znowu, siedzę sobie, słucham muzyki, rozmawiam z inteligentnymi ludźmi, a to sie zwiesiło =.=' I znowu ten sam problem, ale już go rozwiążę tylko.... czemu ona się wiesza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 http://img189.imageshack.us/my.php?image=p...p41401230kx.jpg Mam nadzieję, że wyszło. U mnie zrobił tak raz, nic nie majstrowałem, a teraz jest ok. Pomogło nacisnięcie przycisku restart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XAL Napisano Kwiecień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 Hmm, zdaje się, że u mnie wyglądało to podobnie. U mnie, przed całą tą aferą też pojawiła się taka sytuacja i rzeczywiście, pomógł sam restart, ale teraz już nie. Teraz już jednak zdaje się, że działą dobrze. Dziś siedzialem pół dnia na FC5 i nie miałem najmniejszych problemów Oby tak dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi