L-User Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Chciałem spróbować jedynego opisu, którego jeszcze nie męczyłem w związku z niedziałającą neostrada ną sagemie. Jednak gdy pobioram(z xpeka) uagle-data-1.1.tar.gz to potem nie mogę go rozpakowac (przekopiowuje go na partycję linuksową), wypisuje mi, że to nie jest tar. Próbowałem kilkanaście razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 wydaje mi sie, ze musisz zmienic uprawnienia dla tego pliku zeby poszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L-User Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Innym plikom nie muszę... ale też i tak próbowałem i dawałem dla ueagla chmod 777. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 sprawdz czy nie pomoze przerzucenie na dyskietke albo pendrive pod XP poza tym rozpakuj to jako root -> tar xvzf ueagle-data-1.1.tar.gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 No i ja jeszcze dodam : sprawdź jak wygląda plik ls -l ponieważ windows lubi nieraz uciąć nazwę gdyż obsługuje tylko jedną kropkę w nazwie – dla bezpieczeństwa ( bo u mnie tak nie zrobił jedynie nie pokazywał wszystkiego) Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando Napisano Maj 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 ewentualnie zmień nazwe i format na zip np a tak (_wogóle_ → w ogóle) ORT to sprawdż czy archiwum nie jest uszkodzone :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi