slammer Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 NIe wiem co sie stalo ale nagle przestaly mi dzialac kombinacje np: alt+l, alt+a przez co niemoge robic polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Opisz dokładniej swój problem. Jakie środowisko graficzne, wersja Fedory, w jakich aplikacjach, w teminalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Sprawdź jaki układ klawiatury masz ustawiony. Pamiętam, że kilkakrotnie przy aktualizacji FC 5 sam mi się przestawiał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slammer Napisano Kwiecień 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 posiadam fc5 w kde i dzieje sie to wszedzie nawet na tym forum jak widac zuk a gdzie to sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Ustawienia systemowe -> Klawiatura. Jeszcze Centum sterowania -> Regionalność i dostępność -> Układ klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slammer Napisano Kwiecień 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 a rzeczywiŚcie dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi