Skocz do zawartości

Pytanie Zasadnicze...

mcaron

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowalem Fedore 3 dni temu. Poczatki byly trudne ale pomalutku brnie moja swiadomosc o Fedora do przodu.

Do pelni szczescia jest mi potrzebna osoba ktora (_linuxa_ → Linuksa) ORT i sama Fedore zna na tyle dobrze, zeby mogla mi odpowiedziec co jakis czas na kilka prostych (jak to na poczatku bywa) pytan.

Gdyby znalazl milosnik dobrych uczynkow z odrobina cierpliwosci ktory zechce pomoc co jakis czas przez GG to prosze sie odezwac na moj numer: 4427215

Postaram sie nie byc zbyt uciazliwy.

Dziekuje z gory i pozdrawiam!

Przemek

Zainstalowalem Fedore 3 dni temu. Poczatki byly trudne ale pomalutku brnie moja swiadomosc o Fedora do przodu.

Do pelni szczescia jest mi potrzebna osoba ktora (_linuxa_ → Linuksa) ORT i sama Fedore zna na tyle dobrze, zeby mogla mi odpowiedziec co jakis czas na kilka prostych (jak to na poczatku bywa) pytan.

Gdyby znalazl milosnik dobrych uczynkow z odrobina cierpliwosci ktory zechce pomoc co jakis czas przez GG to prosze sie odezwac na moj numer: 4427215

Dziekuje z gory i pozdrawiam!

Przemek

Do tych celów własnie służy to forum. Udzielając Tobie odpowiedzi tutaj, inni też czytają i korzystają.

[...] prosze sie odezwac na moj numer: 4427215

[...]

Dobre :)

Słuchaj, już Ci to określono ale to podsmuję:

1. Zainstaluj stabilną wersję dystrybucji np. fc2 :D (fc3 możesz ewentualnie testować -ale na oddzielnej partycji),

2. Pytaj na forum - po to jest :) (nie bądz samolubem ;))

powodzonka i miłej zabawy na forum

PS. Przeczytaj uważnie REGULAMIN - jest tam kilka cennych wskazówek i linków które na pewno pomogą Ci w "powyższym" ;)

pozdr