zooropian Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 hej! Podejrzewam ze moj problem jest problemem "standardowym" ale jednakowoż bardzo prosze o pomoc. mianowicie zainstalowalem sobie Fedore i przykładowo chce zainstalowac Skype'a za pomocą pakiwtu rpm: sciagam zapisuje na dysk klikam 2 razy i pokazuje mi sie okienko typu w jakim programie chce uruchomic ten plik... ale kiedy w firefoxie klikam otworz po pobraniu rozmpoczyna sie instalacja pakietu - jak moge to uruchomic bezposrednio z systemu? a drugi problem mam taki ze kliedy wchodze w ikone na pulpicie system a nastepnie w urzadzenia przechowywania to nie moge wejsc na dysk... pokazuje mi sie komunikat typu dostęp wzbroniony... Baaaardzo bedze wdzięczny za wytłumaczenie jak dojść do ladu z powyższymi problemami... z góry bardzo serdecznie dziekuje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 Polecam lekturę tego i tego. Powinny się wyjaśnić Twoje pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi