avogadro Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Mam duuzy problem, otóż po instalacji mojego pakietu, który sam zbudowałem freeciv, znikneło polskie menu i wszystkie programy jakie w nim były. To co zostało to Applications System i Places a to co jest w nich się w ogóle nie otwiera. Odinstalowałem pakiet i nadal jest to samo dla wszystkich użytkowników. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to przywrócić :?: z góry dziękuję za wszelką pomoc avogadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Jaki system? Co robiłeś poza instalacją tego pakietu? Pisałeś spec'a własnoręcznie? Jeśli tak to może go pokaż. (dwa ostatnie zdania to zgaduję, że mogą się przydać - reszta na pewno) Podaj jak najwięcej informacji o systemie i o tym co już prubowałeś zrobić żeby to naprawić. Im więcej informacji podasz tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi