MC' Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Witam, Ostatnio pry starcie systemu mam przy uruchamianiu Avahi że zawiódł. Co może być nie tak, jak mogę go naprawić? Ostatio robiłem update systemu oraz usunąłem katalog /usr/local/games/quake3 z instalacją pr 1.32 pozdr. P.S. A może (_wogóle_ → w ogóle) ORT można go sobie podarować, czy jest on ważny w systemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 This is a daemon which runs on client machines to perform Zeroconf service discovery on a network. avahi-daemon must be running on systems that use Avahi for service discovery. Avahi-daemon should not be running otherwise. Ja wyłączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 http://www.mjmwired.net/resources/mjm-services-fc5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi