APMody Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 jak instalować pakiety? Kiedy chce uzyc add/remowe software to wywala mi jakis błąd, a jak chce instalowac przez terminal to wyskakuje ze potrzeba cos jeszcze...mam fc5 i jakies extras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 jak instalować pakiety? Kiedy chce uzyc add/remowe software to wywala mi jakis błąd, a jak chce instalowac przez terminal to wyskakuje ze potrzeba cos jeszcze...mam fc5 i jakies extras a weź najpierw poczytaj regulamin forum, tam jest taki link do bajki pod tytułem "jak mądrze zadawać pytania na forach" ogólnie przyhaczyłeś kilka myślników... jak się zapoznasz z tym tekstem, to pewnie się dowiesz, że mile widziane są jakieś konkrety... a później się popraw, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Wiesz co to konsola . rpm -Uvh nazwa_pakietu.rpm I po bolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2006 Jeszcze warto poznać Yuma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Sierpień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2006 jak instalować pakiety? Kiedy chce uzyc add/remowe software to wywala mi jakis błąd, a jak chce instalowac przez terminal to wyskakuje ze potrzeba cos jeszcze...mam fc5 i jakies extras add/remowe software = pirut działa tylko gdy jest internet yum też zresztą , najpierw musisz uruchomić internet dodać jedno repozytorimu i przeczytać to http://wiki.fedora.pl/Podstawy/Podstawy A co chcesz instalować i skąd ? Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi