booba Napisano Sierpień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2006 Witam Mam Fedore Core 5 (z czasopisma) i nie uruchamia mi sie 'dodaj/usun aplikaje'. To jest tak: Uruchamiam, wpisuje haslo roota a potem wywala mi sie komunikat że BŁĄD i 'can't retrive software'. W FC4 nie bylo tego problemu, jednakze nie chce wracac do tego systemu bo nowa fedora i nowy gnome znacznie szybciej mi 'chodzą' ) Pyt 2: Jak zdefiniowac Yumowi aby pakiety mi wgrywał z DVD (nie mam netu)? Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Sierpień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2006 uzyj MOCY ---> nacisnij by uzyc MOC a jak niczego nie znajdzesz, w co watpie oczywiscie, to podlacz fedore 5 do sieci. PS: chyba feodora nie przypuszczal ze tak szybko zostanie odkryta TA MOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2006 (nie mam netu)? I właśnie dlatego masz can't retrive software' Było na forum, poszukaj. Jak zdefiniowac Yumowi aby pakiety mi wgrywał z DVD Musiałbyś zrobić własne repo. Też było na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi