Ponury Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 http://fedoraproject.org/wiki/Artwork/BluecurveAndBeyond http://fedoraproject.org/wiki/Artwork/EchoDevelopment Będzie miodzio domyślny pulpit, już teraz nic nie zmieniam gdyż nie znalazłem nic bardziej przejrzystego i zarazem ładnego, fakt że za dużo nie szukałem. Jeszcze gdyby udało mi się zachęcić AIGLX do współpracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Ja ci powiem, że ja jestem wybredny i wybrałbym ikony Human Azul dla pulpitu . Obecnie pracuję nad zestawem dla KDE ;]. Co myślicie o moim zestawie? To tylko typy plików o rozmiarach 48x48... Znaczy to pakiet FrugalWare coś tam, ale co mi tam . -- edit -- Pikseloware są, bo KolourPaint źle znosi pólprzezroczyste PNG :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Mi się te nowe ikonki FC bardzo podobają. Ekstra są. Obecnie używam Tango, ale w FC6 chyba nie zmienię ikonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Według mnie są świetne. I wreszcie pomyślano, że ktoś lubi ciemną kolorystykę, bo te ikony się ładnie prezentują na ciemnym (miałem sporo problemów z dobraniem sobie ikon). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Podoba Wam się mój zestaw? Wybaczcie mi, ale ikonka pakietu, folderu i inne to najgorsze w tym zestawie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 twoj mi nie pasi ale ten z linka- czekam na paczke pod fc5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Racja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 heh, linki z ikonkami są dobre, lubię ten styl, w ogole ikonki z fedorki 5 też bardzo mi się podobają Livio - nie udekoruje swojej lap-kanciapy tymi kanciastymi potworkami nie ma mocni, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2006 Wybaczcie → KolourPaint ma chyba tę wadę odziedziczoną → źle obsługuje półprzezroczyste piksele :/. A może GIMPuś ;]. Ostatnio wziąłem go pod toporek . Pokażę mój "ART": Gilouch Novella, z deka zmodyfikowany, Polyester od ecika i inne bajery . Te najbrzydsze, co opisywałem, to te z linka . Tak dla wyjaśnienia... Tylko nie zabijajcie za Trebuchet MS na tapecie... Zrobiłem malutki gradiencik, podpatrzony z tapety Human Azul, ale bardziej tandetny :/. Kanciaste potworki :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2006 @Livio - Sorry stary, ale to jest temat o nowych ikonkach FC6 a Ty z tego robisz temat na całkiem inny temat (masło maślanie, ale zamierzone )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2006 Oj wiem, wiem . Ale przyznaj racje, że Ubuntu ma lepsze ikony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 Nie, nie przyznam. Nie ma ładniejszych ani od FC5 ani, tym bardziej (!), od FC6. Koniec offtopicu, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 Ok . Tylko jeszcze kawałek: na moim blogu (odnośnik w podpisie) jest zrzutka mojej sztuki (jak nie -> czekać sekundy i F5). Dobra ja się więcej nie wypowiadam w tym temacie, bo to odgrzewany kotlet będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi