pawelgdz Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 mam pytanko moze proste ale ... jak usunąć usługę postgresql która zainstalowałem próbowałem takim sposobem apt-get remove postgresql ale nie usuwa mi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Maly hint na przyszlosc: badz precyzyjniejszy Albo uzupelnij swoja stopke o przynajmniej podstawowe informacje o systemie ktorego uzywasz, albo zadajac pytanie precyzuj ktorej wersji i jakiego systemu pytanie/problem dotyczy... Bez tych informacji odpowiedz na Twoje pytanie wcale nie jest prosta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelgdz Napisano Sierpień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 fc 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 To nie rozumiem dla czego uzywasz apt-geta... Poczytaj o yumie i yumexie, a poki co yum remove postgresql TYLKO DOKLADNIE SIE PRZYJRZYJ CZY CI NIE ROZWIAZAL ZALEZNOSCI ZA SZEROKO ZANIM KLEPNIESZ 'YES'!! (sorry za kapitaliki, ale nie chce zeby to przeoczyl) A jesli masz jakies watpliwosci to po prostu wklej tu co Ci yum zaproponowal do wywalenia, a poki co przyklep N... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi