diaz Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 podczas ostatnich zmian w oprgramowaniu usunąłem/ lub wyłączyłem z menu Środowisko opcje 'Wyłącz komputer' gdzie da się to z powrotem dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 U mnie wystarczy PPM na panelu -> Dodaj do panelu i na dole listy jest takie cudo. U Ciebie nie ma? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 niestety nie, ale jakos sobie poradze.. mam juz pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Może przez przypadek usunąłęś gnome-applets ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 b. możliwe 'life is brutal and full of zasadzkas' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi