222Marcin Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 Mam problem jak zaktualizowac sambe bez zmiany obecnej konfiguracji tj tak zeby wsyztsko dzialalo z ustawieniami dotychczasowymi, do tego chcialbym zainstalowac SWAT . Prosze o pomoc. Mam zainstalowany system fedora core PS:Jezeli znalazla by sie osoba z która mogla by mi pomóc online to bylo by fajnie mój numer gg:3935737 (przewaznie niewidoczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 No według mnie to chyba: yum update samba a co do SWAT to chyba yum install samba-swat* Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
222Marcin Napisano Sierpień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 No według mnie to chyba: yum update samba a co do SWAT to chyba yum install samba-swat* Pozdr. Wszystko się niby zainstalowało ale włączyć swata nie wiem jak tzn nie ma w katalogu etc/samba/ nic o swat są tylko 4 pliki konfiguracyjne i nic pozatym sprawdzałem także usr/local/ tam także nie ma nic na temat swat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybki_gumis Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 swata odpalasz: http://localhost:901/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi