mrowka_bis Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 (edytowane) Witam. Ustawiłem wszystko jak trzeba i mam wpis w header_checks taki jak trzeba. Jak testuje postmapem to dostaje to co chce - ale jak już wysyłam maila to nie działa nic co jest związane ze sprawdzaneim tematu maila (WORN,REJECT) - może ktoś spotkał się z czymś takim?? Edytowane Sierpień 28, 2006 przez McGiwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 Ja się spotkałem kiedyś ze Słownikiem języka polskiego... I mi na dobre wyszło. Sorry za wredny komentarz, ale ja nienawidzę, gdy ktoś tak kaleczy język polski. Ludzie, jak oczekujece, żeby was poważnie traktowano, to chociaż starajcie się pisać poprawnie. I kitu o dysortografii itp. mi nie wciskać, bo wychodzi, że 90% Polaków to ma i ja już przestałem dawo wierzyć w takie tłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 popieram McMonstera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Sierpień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2006 Heh, następnym razem pewnie bardziej się postara. A tymczasem zapomnijmy o tym i jak ktoś zna odpowiedź, to może mu pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowka_bis Napisano Sierpień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2006 od kiedy w slowniku jezyka polskiego jest sorry???? jak nie chcesz pomoc wystarczy napisac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Sierpień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2006 Chodzi mi o to, że NIKT cię nie potraktuje poważnie za takie podejście do języka polskiego. Ktoś sobie zobaczy taki post i pomyśli 'Kto to pisał i po jakiemu to? Pewnie jakiś pacan, bo nawet pisać nie umie. Nie chce mi się tego rozszyfrowywać." Jak chcesz, żeby cię poważnie traktowano to sam się tak zachowuj! Nie chce ci się poprawnie nawet posta z prośbą o pomoc napisać, to nie oczekuj, ze komuś będzie się chciało ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowka_bis Napisano Sierpień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2006 dzieki za porade-szkoda ze nie na temat ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi