Skocz do zawartości

Postfix I Header_checks

mrowka_bis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ustawiłem wszystko jak trzeba i mam wpis w header_checks taki jak trzeba. Jak testuje postmapem to dostaje to co chce - ale jak już wysyłam maila to nie działa nic co jest związane ze sprawdzaneim tematu maila (WORN,REJECT) - może ktoś spotkał się z czymś takim??

Edytowane przez McGiwer

Ja się spotkałem kiedyś ze Słownikiem języka polskiego... I mi na dobre wyszło.

Sorry za wredny komentarz, ale ja nienawidzę, gdy ktoś tak kaleczy język polski. Ludzie, jak oczekujece, żeby was poważnie traktowano, to chociaż starajcie się pisać poprawnie. I kitu o dysortografii itp. mi nie wciskać, bo wychodzi, że 90% Polaków to ma i ja już przestałem dawo wierzyć w takie tłumaczenia.

Chodzi mi o to, że NIKT cię nie potraktuje poważnie za takie podejście do języka polskiego. Ktoś sobie zobaczy taki post i pomyśli 'Kto to pisał i po jakiemu to? Pewnie jakiś pacan, bo nawet pisać nie umie. Nie chce mi się tego rozszyfrowywać."

Jak chcesz, żeby cię poważnie traktowano to sam się tak zachowuj! Nie chce ci się poprawnie nawet posta z prośbą o pomoc napisać, to nie oczekuj, ze komuś będzie się chciało ci pomóc.