exbros Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 Rzucilem haslo na IRCu, ale sie nie doczekalem konkretnej odpowiedzi... Moze tutaj? Poszukuje klienta IRC pod winde, ale [1] nie bazujacego na javie [2] nie wymagajacego instalacji ...czyli plik *.exe, lub cala masa plikow (folder), ale takich ktore bez reinstalacji mozna przeniesc na nowa maszyne i po prostu odpalic (tak jak np Total Commander, WinSCP itp). Nie chce sie zaglebiac w przyczyny i powody, prosze po prostu o wskazowki i namiary na taki program (jesli takowy istnieje... Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 mIRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 mIRC Z tym, że z zamierzchłych czasów, jak jeszcze używałem Window$a, pamiętam, że mIRC wymaga instalacji... Pewnym rozwiązaniem może być Putty, z tym, że to raczej pozwoliłoby Ci się połączyć z shellem, a z shella wejść na IRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 a-a, mirc ma instalator ale on tylko kopiuje pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 Taaak, mIRC jest niezly co prawda ma instalke, ale nie potrzebuje do instalacji uprawnien Admina i nic nie zapisuje w rejestrze - czyli jest to zwykly self-extract Teraz pozostaje mi powalczyc z proxy'm, i cos mi sie widzi ze beda problemy... Pozdro i dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi