sdoubleu Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 witam wszystkicj mam problem z polczeniem elementow wymienionych w temacie, czy moge prosic o pomoc? A konkretnie chodzi o to ,ze nigdzie nie mog znalezc php5-gd dla FC5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 nie wiem czy ci to pomoze ale imagemagick jest odpowiednikiem, mysle ze ci pomoze --- http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/idp...2.i386.rpm.html to to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2006 yum install php-gd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdoubleu Napisano Wrzesień 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2006 yum install php-gd Bardzo dziękuję, bawię się linuxem od nie dawna i nie wiele jeszcze wiem. Dzieki twojej radzie zadziałało doskonale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi