mobo Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 Czy winda xp nie dedykowana pod procka 64-bit będzie na nim działać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 tak, chyba mozna wynioskowac jak niektorzy maja procki x86_64 i pisza ze sciagaja fc5 x86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Wrzesień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2006 Nie bo sam próbowałem. A poza tym to nie Linux bo z nim tak możesz. Windows to w ogóle inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2006 I oto kolejny dowód wyzszosci Linuksa nad windowsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Chodzi o to czy WinXP nie-64-bit działa na procku 64-bit? A dlaczego ma nie działać? U mnie chodzi normalnie (jak na Windowsa ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 A dlaczego ma nie dzialac? U mnie chodzi normalnie Tak a czy do koszenia trawy uzywasz nozyczek czy kosiarki, jasne ze kosiarki bo jest bardziej wydajna tak samo z Windom po to jest 64bit zeby byla bardziej wydajna niz 32bit. A jak ktos uzywa 32x na 64x to jest po prostu marnotrawstwo. A w grach i kompresji jest duza róznica pomiedzy wydajnoscia na korzysc 64x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Nie każdy musi mieć od razu taką wersję. Jakoś nie czuję potrzeby zakupu kolejnej windy. Tym bardziej że niecałe oprogramowanie jest w wersji 64-bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi