focus Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 Witam wszystkich mam problem po skompilowaniu jadra 2.6.17.11 Fedora 5 podczas wstawania systemu mam komunikaty typu: end_request: I/O error, dev nbd2, sector 56 nbd2: Attempted send on closed socket end_request: I/O error, dev nbd2, sector 56 nbd2: Attempted send on closed socket end_request: I/O error, dev nbd2, sector 56 (...) z dystrybucyjnym jadrem 2.6.15 nie ma takich problemow wnioskuje ze czegos brakuje - pytanie mam w jakiej sekcji mam szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 end_request: I/O error, dev nbd2, sector 56 nbd2: Attempted send on closed socket Google Twoim przyjacielemNBD = Network Block Device Disable this feature in kernel configuration (Under Block Devices) (This is not a solution to the problem, but a way to skip it if you dont need NBD) Pozdro //===== edit ===== Dobrze, ze masz dwa Z jednym da sie zyc, a nawet wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 Każdy ma jakieś problemy ale z jądrem ? Sorki nei mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2006 Kazdy ma jakies problemy ale z jadrem ? Sorki nei moglem sie powstrzymac Lance Armstrong mial problem... ale jakos sobie z nim poradzil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi