KozaCk Napisano Wrzesień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2006 Witam Chciałem ostatnio zaktualizowac sterowniki do NVIDII i niemogę przejść do init 3 kiedy wydaję komendę widzę tylko: INIT: Switching to runlevel: 3 INIT: Sending processes the TERM signal i na tym stoi. niemoge nawet przejść do żadnej wirtualnej konsoli pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2006 Jak zmieniasz runlevel? Przechodzisz najpierw na konsolę (np. CTRL+ALT+F1), logujesz się na roota i wtedy wpisujesz init 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2006 Chciałem ostatnio zaktualizowac sterowniki do NVIDII i niemogę przejść do init 3A po co Ci runlevel 3? Jesli uzywasz rpmow z repo livna to nie musisz przechodzic do 3, jesli natomiast (na co wyglada) smiecisz w systemie binarkami od nVidii - to nie powinny Cie takie problemy dziwic Proponuje poczytac wiki, zwlaszcza czesc o zamknietych sterownikach kart graficznych... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaCk Napisano Wrzesień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2006 robie tak jak napisał gajownik, a co do instalacji nvidii ....zawsze tak robiłem i to chyba kwestia pryuzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi