!Ci Napisano Październik 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2006 Odpal przed proba uruchomienia ipw3945d: modprobe ipw3945 Ewentualnie wyrzuc tu co podaje: lsmod |grep ipw3945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baquu Napisano Październik 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2006 Wkoncu wszystko smiga:) jesli mieliscie podobny problem do mojego to sprawdzcie czy nie macie jakis dziwnych kart dodany w Menadzerze sieci jesli cos wczesniej kombinowaliscie Wielki dzieki !Ci za pomoc masz u mnie wielkiego wirtualnego braowara:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Październik 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 yum install ipw3945 ieee80211-kmdl-$(uname -r) --enablerepo=atrpms mi takie cos nie dzila ! krzyczy o uname -r 0 ERROR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 a masz repo atrpms zainstalowane? faq.fedorapl.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 uosiu -> mam cos porobiło i kicha ! nie wiem czemu moglo zle zainstalowac ? czy wazne jest to jakie ipw wybierzemy ! ja mam 2 core duo ;/ moze to dlatego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Październik 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2006 i tak tez kombinowałem ;/ yum install ipw3945smp Loading "installonlyn" plugin Setting up Install Process Setting up repositories atrpms [1/5] livna [2/5] updates [3/5] core [4/5] extras [5/5] Reading repository metadata in from local files Parsing package install arguments No Match for argument: ipw3945smp Nothing to do i kapa ;/ samo ip3945 ;/ tez nic ! Prosze czy ktos pomoze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi