zagmar Napisano Październik 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2006 Witam All! Mam pytanie:moze ktos sie orientuje, bo nie moge sobie poradzic z tym.uff juz pisze o co lotto :-) Jest sobie samba na serwerze do której podlaczone sa stacje klienckie pod dosem. Za pomoca polecenia net use pod dosem montuje sobie udzialy z SAMBY. Kazdy ma dostep do dysku na full tzn moze kasowac itd. Ale problem pojawil sie kiedy podlaczylem winde do samby i zaszla potrzeba aby pod winda zabezpieczyc haslem dysk. Mianowicie skonfigurowalem sambe aby tylko jeden user mial dostep do tego dysku.Próba net use pod win 98 pyta o haslo i lipa.Wpisuje haslo wczesniej wpisane pod linuxem i nic. Nigdzie nie da sie wpisac usera chce samo haslo. W konfiguracji samby mam zaznaczone "udzial".Czy ktos wie moze jak to rozwiazac ? lub w czym tkwi mój problem -poza niewiedza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2006 cukierka? http://forum.fedora.pl/Regulamin-Forum-Fed...ject-t1058.html punkty 9abc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagmar Napisano Październik 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2006 Skoro czepiamy sie szegółów,to w tym punkcie też jest błąd 9. Język ojczysty jest wartością która, w dużym stopniu nas określa - uszanujmy go - a przede wszystkim siebie ... A może ten przecineczek sam przeskoczył o jeden wyraz za daleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 nie ja pisalem regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi