Headshot Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Szukałem dzisiaj w jakimkolwiek (Polskim) sklepie maskotki pingwina...nigdzie nic nie ma, same koszulki etc. Zna ktoś miejsce gdzie mogę kupic coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antywajrus Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Też się po tym rozglądam. Podpisuję się pod pytaniem HeadShota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Pingwina można samemu zrobić. Gdzieś były szablony i opisy jak to zrobić. Oczywiście w opensource'owym klimacie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 www.spreadshirt.pl → jak tam widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headshot Napisano Październik 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 Dzieki za Linka Livio, na pewno skorzystam z jakiejs oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyraQ Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 Hahaha Pingwinek jest dla elitarnej grupy Linuksiaży haha Trzeba go zrobić samemu, bo w przciwnym wypadku każdy mógł by go kupić I starciła by sfoją wartość elitarną haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 http://403forbidden.pl/index.php/cPath/33?...14f079424309562 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi