danielo001 Napisano Październik 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 Wiatm!!! Zaczne od klawiatury, mianowicie chcę aby podczas uruchamiania (_linuxa_ → Linuksa) ORT klawiatura miała już załaczony "Num Lock" szukałem w opcjach ale nic takiego nie znalazłem, więc jak mam to włączyć??? Co do myszy to mam nba niej troche więcej przycisków niż trzy a mianowicie 8 chce je wszystkie zaprogramować no 7 bo ten jeden jest mi niepotrzebny jak mam to zrobić??? A co do creative 5.1 mam taka karte i głośniki karte wszystko pięknie łądnie wykrywa ale grają tylko 2 głosniki i subwoofer, co mam zrobic żeby wszystkie grały??? Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 http://easylinux.info/wiki/Fedora_fc5_pl za słabo szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Październik 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2006 To chyba powinno być w dziale sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielo001 Napisano Październik 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2006 jak sie nie myle nie znalazłęm tam nic o sterownikach do myszki, a numlock działa dzieki,aha jeszcze jedno mnie trapi przed update (_yum'a_ → yuma) ORT linux wykrywał mi stacje dyskietek a teraz nie wykrywa tez tego nie znalazĸłem tam chyba że przeoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi