MC' Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Witam, Chcę sobie zrobić boczny panel na którym była by tacka systemowa - niestety chyba może być ona tylko na jednym panelu na raz. Jak zrobić by część działających programów doowała się w jednym panelu na tacce systemowej a inna na czymś co nazywa się "Pasek dokowania programów" (menu Dodaj Panel). Cały problem że nie wiem ja kazać programowi by zamiast minimalizować się do tacki minimalizował się do tego Paska Dokowania programów. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 kde/gnome/xfce/fluxbox? (kolejność przypadkowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Przepraszam chodzi o KDE. Jak to można zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi