swiatex Napisano Październik 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 Witam Wczoraj robiłem update systemu było tam mi.n nowe jajko i sterowniki do grafiki(fglrx czy jakoś tak) wczoraj ładnie chodziło dziś przychodze do domu(komp uruchomiony siostra ma maskaradzie) i widze komunikat od monitora Attention Out of range H:27.9KHz V=62.1Hz Prosiłbym o szybką odpowiedź i pomoc bo mam tam referat na geografie do skończenia na jutro więc sprawa jest dość pilna system nie startuje na obydwuch kernelach mój system to fc5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 edytuj xorg.conf - zmiejsz odswierzanie albo przelacz sie na open source'owe sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 dzieki pomoglo jeszcze ustawie polska czcionke bo nie mam ogonkow wielkie dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 funf ojro (przez 5 dni klikasz na pajacyk.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2006 Od kiedy forum jest płatne?? najwyzej funf cent ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi