student Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 witam mam fc5 z jondrem 2.6.15.1-2054-fc5 zainstalowalem kylix3_trial ze stronki borlanda wszystko sie instaluje poprawnie wgrywam te pathe robie resart KDE i po starcei poleceniem startbcb pokazuje mi cos takiego: /usr/local/kylix3/bin/bcblin: relocation error: /usr/local/kylix3/bin/libwine.borland.so: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference o co chodzi!!! jak to naprawic z kad wzioac te moduly jesli nie to z kad wziac dzialajaca wersje klynx pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 ... ciach te bledy ...Stary, nie pomoge Ci z kylixem ale mam ogromna prosbe - wroc do podstawowki albo kup slownik ortograficzny. Oczy lzawia jak sie czyta te Twoje wypociny. I przyjeli Cie na studia? Do czego to doszlo? Bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dresio Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Jeśli chodzi o Kylix 3 w wersji opensource to jest problem już od Fedory Core 3. Trzeba (_wziąść_ → wziąć) ORT pod uwagę, że Borladnd od dawna już nie rozwija Kylix`a. Proponuję zatem Lazarus`a, który w zasadzie prześcignął Kylix 3 opensource. http://www.lazarus.freepascal.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi