zmarekz Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Witam Pobrałem sobie 5 płyt z FC6 (5 obrazów iso) . Czy jest możliwość aby zainstalować (zaktualizować FC5 do FC6) bez wypalania 5 płyt tylko bezpośrednio z obrazów ISO? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Jakoś instalator trzeba uruchomić, nie? ;-) Jeśli masz pendrive'a, to możesz nagrać obraz diskboot.img i z niego uruchomić anacondę. Plik jest tutaj → 'http://sunsite.mff.cuni.cz/pub/fedora/6/<arch>/os/images/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 no prawie , musisz mieć jedną płyte cd (jakąś starą CD-RW) na boot.iso to jest dla 386 i najlepiej osobną partycje sformatowaną w ext3 na której będziesz miał obrazy płyt Po uruchomieniu z płyty , wybierasz instalacje z dysku twardego i wskazujesz miejsce obrazów ps: ja tak na czysto , instalowałem fedore 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi