piotr147 Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 Wszedłem w posiadanie aparatu cyfrowego. Odkupiłem go od kuzyna. Robi Według mnie bardzo dobre fotki. Zamieszczam instrukcje: http://pliki.linuxtux.us/aparat_cyfrowy_casio_qv_r40.pdf Oraz fotki jakie nim zrobiłem: http://pliki.linuxtux.us/targi_tuningi_kom...-29_10_2006.zip pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Też mam cyfrówkę(Olympus SP-320). Sprawuję się świetnie. Z transferem na komputer nie ma problemów. Gthumb świetnie obsługuje aparaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 A ja mam sony S90 i walcze z serwisem aparat samoczynnie się wyłączał...serwis dopiero po napisaniu pisma za trzecim razem zadziałał i wymienił płyte główną teraz po podłączeniu kabla usb obraz znika można robić zdjęcia i komputer nie widzi go jako urządzenie magazynujące aparat przeleżał z 3 miesiące w serwisie a za miesiąc mi sie kończy gwaracja i jeżeli dalej się będzie psuł to nie wiem co robić :lammer: macie jakieś pomysły jak z nimi walczyć? chodzi o serwis z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr147 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 A ja mam sony S90 i walcze z serwisem aparat samoczynnie się wyłączał...serwis dopiero po napisaniu pisma za trzecim razem zadziałał i wymienił płyte główną teraz po podłączeniu kabla usb obraz znika można robić zdjęcia i komputer nie widzi go jako urządzenie magazynujące aparat przeleżał z 3 miesiące w serwisie a za miesiąc mi sie kończy gwaracja i jeżeli dalej się będzie psuł to nie wiem co robić :lammer: macie jakieś pomysły jak z nimi walczyć? chodzi o serwis z Poznania Napisać skargę do tych u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi