graceb Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Witam. Cos dziwnego zaczyna dziać się z moją FC5. W menu kde poznikały mi katalogi, min. zniknął cały katalog system z zawartością. Gry powypadały z katalogów i są teraz widoczne od góry do dołu ekranu w formie ikonek z nazwą gry. Zainstalowałem sobie program KYUM i gdy uruchamiam go z konsoli jako użytkownik prosi o podania hasła roota. Niby normalne, ale jak wpisze hasło roota pokazuje się okienko, że hasło jest błędne. Natomiast przy uruchomianiu z konsoli jako root wszystko jest w porządku. Podobna sytuacja ma miejsce w momencie uruchamiania programu z menu: prosi o hasło administratora i gdy zostanie wpisane wywala komunikat, że hasło jest błędne. Proszę o poradę jakby ktoś coś wiedział o co tu chodzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 zrób update systemu przez yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi