LFC Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Zainstalowałem na stacji Sempron 3GHz FC5 x86_64, ale potrzebuję mieć dostęp do serwera Netware, więc skonfigurowłem również IPX. Slist pokazuje serwer Netware, ale przy próbie zamontowania wykładał się z komunikatem: "Nie znaleziono urządzenia w mount(2)" Wrzuciłem Update ipxutils i ncpfs i dalej kicha tyle, że teraz komunikat jest nieco inny: Że nie może przypisać adresu hostowi. Google znalazł w świecie tego typu problem z FC5, ale nie napotkałem rozwiązania. Może tu uzyskam pomoc? LFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LFC Napisano Listopad 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Zainstalowałem na stacji Sempron 3GHz FC5 x86_64, ale potrzebuję mieć dostęp do serwera Netware, więc skonfigurowłem również IPX. Slist pokazuje serwer Netware, ale przy próbie zamontowania wykładał się z komunikatem: "Nie znaleziono urządzenia w mount(2)" Wrzuciłem Update ipxutils i ncpfs i dalej kicha tyle, że teraz komunikat jest nieco inny: Że nie może przypisać adresu hostowi. Google znalazł w świecie tego typu problem z FC5, ale nie napotkałem rozwiązania. Może tu uzyskam pomoc? Już sobie poradziłem. Zrobiłem nowe jądro i wkompilowałem w nie obsługę ncpfs. Jak ręką odjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi