butek Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Wstawiłem go do pliku tsratowego i podczas startu widzę komunikat, że nie może połączyc się ze squidem, który wcześniej się odpala też z pliku startowego Jak to zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Wstawiłem go do pliku tsratowego i podczas startu widzę komunikat, że nie może połączyc się ze squidem, który wcześniej się odpala też z pliku startowego Jak to zmienić ? Co wstawiłeś? napisz szczegóły..wklej zawartość squida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek Napisano Listopad 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 W pliku startowym wstawiłem regułki iptables squid sleep 10 && dansguardian Po prostu squid nie zdążył się uruchomić ,a tu już dansguardian go naciskał - teraz jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi